Kontaktirajte nas

Kontakt
tel: 020/813-471

Marketing:
091/605-3980

e-mail: radio.m.vela.luka@gmail.com

 
Proteklog vikenda (3.-5.11.2023.) u Varaždinu je održan 17. Memorijal Mirko Abramović, natjecanje u stolnom tenisu koje se boduje za rang liste HSTS-a.
Stk Lučica su predstavljale po kategorijama u pojedinačnoj konkurenciji: Antea Tasovac i Romea Matas (klinceze i najmlađe kadetkinje), Rina Surjan (kadetkinje i mlađe juniorke) i Lara Matas (mlađe juniorike i juniorke). Antea i Romea još su sudjelovale u ekipnoj konkurenciji najmlađih kadetkinja.
Rezultati su sljedeći:
Klinceze: 1. mjesto Romea Matas
3. mjesto Antea Tasovac
Najmlađe kadetkinje: Romea je uspjela ući u 1/4 finala, a Antea je ispala u skupini.
Lara i Rina također u svojim kategorijama nisu uspjele proći skupinu.
U ekipnoj konkurenciji, Romea i Antea (djevojčice rođene 2015. god.) , zajedničkim snagama uspjele su u kategoriji najmlađih kadetkinja (djevojčica rođenih 2013. i ml.) osvojiti 3.mjesto.
Obzirom da su se prvi put okušale u igri parova, odličan rezultat, koji je uz još malo više sportske sreće mogao biti i bolji. Moramo napomenuti da je Romea u svih 6 odigranih mečeva ostvarila pobjede. Cure imaju fore još dvije godine igrati ovu kategoriju, naspram cura koje su ostvarile 1. i 2. mjesto, a ovo im je zadnja godina u ovoj kategoriji, tako da njihovo vrijeme tek dolazi.
Čestitke našim curama na odličnoj igri i predstavljanju stolnoteniskog kluba Lučica u najboljem svijetlu!