Kontaktirajte nas

Kontakt
tel: 020/813-471

Marketing:
091/605-3980

e-mail: radio.m.vela.luka@gmail.com

 
Danas, s početkom u 17:30h u Atriju Centra za kulturu, je održan 4. po redu Slatki festival.
Već tradicionalno natjecanje naših učenika u izradi "pršurata" i uvijek isti zaključak: "Dogodine ćemo zamijesiti još i više"! 🤗
ℹ️Ove godine natjecale su se dvije kuharske i jedna slastičarska ekipa, a u pripremi učenika sudjelovale su naše nastavnice Jakica, Mladenka i Lea!
Kao i uvijek do sada, podržale su nas naše gošće, članice udruge Liga protiv raka te članovi udruge Cvitić koji su također prodavali svoje "pršurate".
➡️Stručni žiri činile su gospođe Franica Rubeša, Martina Dragojević te Andrea Šeparović, a u tome su im pomagale naše učenice Sanja, Katarina i Nina.
Program je vodila nastavnica Franka Dragojević koja je svima prisutnima otkrila i neke "tajne zanata", ali i povijesne činjenice vezane uz izradu pršurata.
Nakon što je naš žiri odabrao najbolju pršuratu, prema unaprijed zadanim kriterijima, uslijedilo je proglašenje pobjednika.
Poredak je sljedeći:
🥇 1.c. razred: Petar Šeparović, Marina Marinović i Kristina Prižmić
🥈 2.c. razred: Lučijana Kučić, Miroslav Prižmić, Nina Šeparović i Paulo Dragojević
🥉3.c. razred: Roko Kuzmanić, Marina Marinović i Nika Franetović.
Prigodne poklone i diplome svim natjecateljima, ali i onima koji su pripomogli u organizaciji Slatkog festivala dodijelila je ravnateljica naše škole, Ofelija Dragojević.
🤗Ovim putem se još jednom zahvaljujemo svim posjetiteljima koji uvijek podrže rad naše škole te svima onima koji su pripomogli u organizaciji.