Kontaktirajte nas

Kontakt
tel: 020/813-471

Marketing:
091/605-3980

e-mail: radio-m@du.t-com.hr

Fotografija Radio M - Vela Luka 90.1 MHz.

Slijedeći upute Nacionalnog stožere civilne zaštite i Hrvatskog zavoda za javno zdravstvo, pojačane su mjere zaštite korisnika Doma za starije osobe Vela Luka.
Više o ovoj temi govorila je gošća današnje emisije Četvrtkom aktualno, ravnateljica Doma za starije Vela Luka Nikolina Žuvela.


“Budući da se pandemija virusom covid-19 širi na nama još uvijek u potpunosti nepoznat način, činimo sve da bi zaštitili naše korisnike.
Uz zabranu posjeta, ukinuto je i donošenje potrepština za korisnike Doma.
Sve što korisnicima treba bit će im omogućeno na adekvatan način preko djelatnika Doma”, navodi ravnateljica Nikolina Žuvela.
Štićenici su s razumijevanjem prihvatili nove mjere opreza, i teško im pada što im u posjet ne mogu doći članovi obitelji, ali im je omogućena telefonska linija, a i u samom domu su poduzete mjere distanciranja, i uvelike se vodi računa da se poštuju naputci Stožera civilne zaštite.
„Određeni strah da se i u našem domu ne pojavi virus postoji, ali naši djelatnici se trude da našim korisnicima omoguće najbolje uvjete življenja u ovoj specifičnoj situaciji“, napominje ravnateljica, i poziva svih da se pridržavaju uputa Stožera civilne zaštite kako bi svi lakše prebrodili ovo stanje.