Kontaktirajte nas

Kontakt
tel: 020/813-471

Marketing:
091/605-3980

e-mail: radio.m.vela.luka@gmail.com

 
Na ovogodišnjem 67.turniru Zagiping, koji se u organizaciji HSTS-a organizirao u Dugom Selu, STK Lučica imao je dvije predstavnice, Romeu Matas i Anteu Tasovac.
Cure su se natjecale u dvije kategorije: klinceze (djevojčice rođene 2015.i ml.) te najmlađe kadetkinje (djevojčice rođene 2013. i ml.).
Jučer u subotu, u kategoriji klinceza, nakon razigravanja u grupnoj fazi, obje naše cure ostvarile su 1.mjesto u grupi te direktan prolaz u polufinale, dok su ostale cure razigravale za prolaz dalje.
U polufinalu su obje ostvarile pobjede te se u Dugom Selu igralo Veloluško finale.
Romea je zauzela prvo, a Antea drugo mjesto. Potpuno zasluženo.
Ovo je zaista veliki uspjeh za naš klub, ali općenito i regiju, pošto smo već ranije pisali kako na našim regijskim turnirima sudjeluje 3-5 natjecateljica ukupno, a u ostalim regijama najmanje toliko bude grupa sa po 20 natjecateljica, gdje druge cure mogu skupljati više mečeva, a samim time i igračkog iskustva.
Cure pokazuju da se redovitost, trud i rad na treningu zaista isplati.
Danas u nedjelju, u kategoriji najmlađih kadetkinja obje naše cure prošle su grupe, Romea kao prvoplasirana, a Antea kao drugo plasirana.
Antea je ispala u šesnaestini finala, a Romea je u jako napetom meču za prolazak u finale izgubila rezultatom 2/3 te time ostvarila 3.mjesto u kategoriji najmlađih kadetkinja.
Cure iz turnira u turnir, u kategoriji najmlađih kadetkinja (kategorija iznad njihove) ostvaruju sve bolje rezultate, uz odlične u svojoj kategoriji klinceza.
Sljedeći vikend očekuje ih Županijsko natjecanje na Grudi, a za 2.tjedna Božićni turnir u Dubrovniku, također u organizaciji Hsts-a koji će se bodovati za ukupne rang liste.