Kontaktirajte nas

Kontakt
tel: 020/813-471

Marketing:
091/605-3980

e-mail: radio.m.vela.luka@gmail.com

“Najbolja vijest ove godine!
3 D mamograf biti će u DZ Korčula do Božića!
Hvala svima koji su utkali sebe u ovaj projekt dobrote!”, poručio je našim slušateljima Predsjednik Lige protiv raka Korčula-Pelješac-Lastovo- Mljet Niko Violić, koji je bio gost današnje emisije Riznica zdravlja.
Liga koja razbija poznatu uzrečicu “ Što južnije to tužnije “, omogućila je da ovaj najsuvremeniji 3D Mamograf, najdragocjeniji poklon za Božić, stigne na otok Korčulu.
Tim povodom gost današnje emisije Riznica zdrvlja, bio je predsjednik Lige protiv raka Korčula-Pelješac-Lastovo- Mljet Niko Violić, koji je govorio o radu i zajedništvu Lige sa svim ograncima.
„Prije 17 godina postavili zadatak ulagati u prevenciju a zatim u dijagnostiku. Spomenuo je nekoliko istaknutih suradnika i pomagača, izrazivši veliki iskorak u borbi protiv ove opake bolesti čestitajući Ligi na pokretanju akcije za kupnju mamografa. Ovaj aparat je iskorak u najboljoj dijagnostici za zdravlje žena, ali nažalost na otoku Korčuli i Pelješcu kako i cijeloj županiji.
“Kroz ovih 17. godina godina žene su nosile sve akcije, one su najzaslužnije za sve aparate koje smo kupili ili pomagali kupiti, za sve pomoći i posjete bolesnima, za organizirane preglede, za sva ona ljetna i zimska događanja, za sve dobro, za nadu i osmijeh bolesnima”, naglasio je Niko Violić, i zbog toga moramo kupiti digitalni mamograf za čuvanje njihovog zdravlja. Taj uređaj košta oko 1,5 milijuna kuna i izgleda skup, ali da slijedećih dvadesetak godina imamo vrhunski uređaj za preventivu zdravlja naših žena, onda je to obveza svih nas. Mi ga moramo imati sutra, a ne preksutra!” naglasio je Niko Violić.