Kontaktirajte nas

Kontakt
tel: 020/813-471

Marketing:
091/605-3980

e-mail: radio-m@du.t-com.hr

Fotografija Radio M - Vela Luka 90.1 MHz.

Tibora Karamehmedovića, autora, vokala i gitarista grupe Silente, dočekala je svojevrsna prekretnica u životu koja će ovisiti ponajviše o reakcijama publike. Zakoračio je u solo vode, objavio nekoliko singlova, a potom u travnju predstavio prvijenac “I na kopnu i na moru” koji između ostalog možete poslušati i na streaming servisima, poput Deezera.


Nešto manje od godinu dana od našeg posljednjeg intervjua koji se ponajviše bazirao na aktualnim pričama oko grupe Silente te odnosu s publikom i medijima, došlo je vrijeme za novi razgovor, ili možda čak svojevrsno ‘otvaranje duše’ kroz tri dijela.
Dok god je inspiracije za novim, drugačijim pjesmama s kojima se potencijalno izlazi iz komfor zone, za Tibora nema brige. Vjerujemo da će i publika to isto prepoznati i podržati ovu, kako je sam rekao, ‘novo nađenu ljubav’ jer na kraju krajeva, nekad je dobro slijediti svoje srce. Nešto drugačijim putem nego što se od nas samih često očekuje.
“Silente su pjesme koje pišemo ja i brat, naši prijatelji Ivuša, Doris, Ivana i Luka i naša publika koja prati i kupuje – to troje se nikad nije raspalo. Sada je situacija bolja jer možemo to spojiti na koncertima jer opet želim nastupati i općenito se baviti glazbom. Nadam se da ne zvučim previše ozbiljno ili opterećen kad kažem ‘opet nastupati i baviti glazbom’. Mali sam pjevač iz još manjeg grada i nikad nisam očekivao da će moj život ovako izgledati – ali očekujem imati integritet.
Odnosi u bendu bolji su nego ikad. Iako smo onih dana svi mogli živjeti od glazbe, sad kad smo odlučili svirati manji broj koncerata, ne možemo svi živjeti jednako pa većina ima posao i obaveze. To nas ne zaustavlja da rokamo probe i trudimo se oko novih pjesama. Moj posao je gubljenje para na snimanju raznovrsnih albuma i neuspješnom pronalasku organizatora koji bi me prezentirali svom gradu i svojoj publici. Što ću naravno popraviti, pitanje je vremena kad ću opet sjesti na tron.