Kontaktirajte nas

Kontakt
tel: 020/813-471

Marketing:
091/605-3980

e-mail: radio-m@du.t-com.hr

Program proslave Dana Općine i blagdana sv. Josipa
Mjesec ožujak je tradicionalno rezerviran za obilježavanje i proslavu Dana općine i nebeskog zaštitnika sv. Josipa, pa je tom prigodom općina Vela Luka u suradnji s raznim ustanovama i udrugama za vas i ove godine pripremila raznovrstan program. Događaji kreću već večeras u Centru za kulturu a nastavljaju se nizom ostalih kulturnih, zabavnih i sportskih aktivnosti. 
„Humanitarni ples žena“, koncert „Pisma tvoje pisme", „Večer plesa i pjesme“, edukativne radionice, predstavljanje knjiga, izložba radova Dječjeg vrtića „Radost“, „Proljeće s Vučetićem“, „Miki Trasi“ samo su dio događaja koji vas u naredna tri tjedna očekuju. 
A kako bi se ovi značajni dani za Velu Luku proslavili na uistinu poseban  način, 14. ožujka u Veliku sportsku dvoranu na Močnom lazu stiže Marko Škugor, vrhunski tenor  impresivnih vokalnih sposobnosti, često je nazvan „hrvatskim Jose Carrerasom“, a za ovu prigodu sprema pravu glazbenu poslasticu koju ne smijete propustiti.
Središnji događaji ove manifestacije, Svečana sjednica Općinskog vijeća održat će se 18. ožujka, a već sutradan na blagdan Sv. Josipa Vela Luka će tradicionalno obilježiti svoj dan, najprije procesijom i svečanim euharistijskim slavljem a potom i glavnim godišnjim nastupom folklornog društva „Kumpanija“.
S obzirom da je u Veloj Luci posljednjih nekoliko godina zaživio pravi sportski duh ni ova manifestacija neće proći bez atraktivnih događaja za sve ljubitelje sporta, pa će se u sklopu programa održati Turnir u malom nogometu, Prvenstvo u stolnom tenisu, Kros utrka učenika i nastavnika te „Mrkla strka“ – posebna, noćna trail utrka koja će se drugu godinu za redom održati na prvi dan proljeća.
U nastavku vam donosimo cjelokupan program proslave, a ovom prilikom pozivamo sve Velolučane i naše drage goste da nam se pridruže i zajedno s nama proslave Dan općine Vela Luka i blagdan sv. Josipa.