Kontaktirajte nas

Kontakt
tel: 020/813-471

Marketing:
091/605-3980

e-mail: radio.m.vela.luka@gmail.com

REITZEBURG  - Ovog vikenda  velolučke sestre za zagrebačkom adresom Ivana i Josipa  Jurković  nastupile su na Međunarodnoj veslačkoj regati u Reitzeburgu.  Bila je to 59. po redu regata u tom njemačkom gradu , a Ivana i Josipa veslale su  seniorskoj utrci  i u dva dana odradile  dvije utrke disciplini 'dvojca bez'... I u  obje 'pomele' konkurenciju iz Njemačke,  Danske i Velike Britanije dvije utrke - dvije pobjede !

Bile su to utrke u okviru priprema za predstojeća natjecanja, a prvo veliko natjecanje su pak Mediteranske igre u španjolskoj Taragoni, na koje će se natjecati samo Josipa u utrci samaca pošto su od ovih  Igara ukinute utrke dvojaca. No velolučke blizanke se neće razdvojiti jer sa Josipom kao njena prva zamjena u Taragonu putuje i Ivana.

Velolučke sestre koje su znamo to, od ove sezone članice zagrebačke 'Trešnevke'  prije Mediteranskih igara će odraditi i poznatu Veslačku regatu na Bledskom jezeru u Sloveniji .

Obzirom na ozljedu Brune Milinović,  sestre Jurković i Izabela Krakić trenutno su nemogućnosti trenirati u  zlatnom 'četvercu bez' . Za blizanke i njihov stručni stožer na čelu sa trenerom Sašom Vukojičićem u klubu i reprezentaciji  tako će se ove sezone  glavni akcenat dati upravo  u disciplini 'dvojac bez '.

Izvor:https://markopolosport.net/news/6407-dvije-sestre-dvije-utrke-dvije-pobjede-dvostruka-pobjeda-josipe-i-ivane-na-regatama-u-njemackom-reitzeburgu