Kontaktirajte nas

Kontakt
tel: 020/813-471

Marketing:
091/605-3980

e-mail: radio-m@du.t-com.hr

Fotografija Radio M - Vela Luka 90.1 MHz.

„Uklonimo azbestne krovove u Općini Vela Luka!“, naziv je predavanja koje će udruga Moj otok održati u petak, 4. 10. u vijećnici Općine Vela Luka. „Azbestni krovovi i fasade imaju za posljedicu obolijevanje od karcinoma pluća“, navodi naš današnji gost, te poziva sve da se udružimo i uklonimo azbest iz životne okoline.


Upućujemo poziv svim vlasnicima, odnosno korisnicima građevina u kojima se nalazi azbest (prema članku 18. Pravilnika o građevnom otpadu i otpadu koji sadrži azbest, NN 69/2016) da prijave količinu azbesta u Općinu Vela Luka. Obrazac za prijavu možete preuzeti na predavanju ili u pisarnici Općine Vela Luka kako bi zajednički sudjelovali u rješavanju azbestnog otpada.
Moja Općina Vela Luka bez azbesta! Pridružite nam se jer zajedno smo jači!
Udruživanjem: smanjujemo cijenu nabave i rada, pridonosimo očuvanju prirode, pridonosimo očuvanju zdravlja (uklanjamo izvor malignih oboljenja) i stvaramo ljepši ugođaj, a Općinu Vela Luka pretvaramo u zdravije mjesto za življenje i poželjniju turističku destinaciju.
Predavanje o projektu zamjene azbestnih krovova i fasada održat će se 04.10.2019. godine (petak) u 18.00 sati u vijećnici Općine Vela Luka.
Ulaz je slobodan. DOĐITE!

Više informacija na: Udruga „Moj otok“ – Punat mob.: 098 212-715, e-mail: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it., web: www.mojotok.info, tel.: 051 855-855

Fotografija Općina Vela Luka.