Kontaktirajte nas

Kontakt
tel: 020/813-471

Marketing:
091/605-3980

e-mail: radio-m@du.t-com.hr

Pred prepunom pijacom ispred crkve sv. Josipa u Veloj Luci održan je koncert pod nazivom „Luške zvijezde pjevaju“, na kojemu su, u organizaciji udruge Luško lito, nastupili veloluški pjevači amateri. Kao i prethodnih godina, a prema koncepciji samog projekta, nastupilo je 11 pjevačkih parova, koji su svojim izvedbama oduševili brojnu publiku.

Čuli su se brojni domaći i strani hitovi, a i ovoga puta je Vela Luka pokazala kako s pravom nosi epitet raspjevane vale. Od mlađe i nešto starije populacije, pjevači su dokazali svoje umijeće pjesmom i glumom, a sve pod budnim okom četveročlanog žirija koji su se za ovu priliku pripremili na strogo ocjenjivanje, naravno sve kroz šalu i dobro raspoloženje. Imena poput Janesa Vlašića, velikog zaljubljenika u klapsku pjesmu i voditelja brojnih klapa, televizijske voditeljice, scenaristice, urednice, organizatorice brojnih koncerata, Lejdi Oreb, predsjednika Narodne glazbe Vela Luka, Vinka Šeparovića, i Tea Carića, saksofonista iz Vele Luke, a koji već dugi niz godina živi i radi u Los Angelesu, bila su velika motivacija sudionicima da daju sve od sebe i u intonativnom i glumačkom dijelu. Osim pjevača amatera, nastupili su i Ivica Alić, Danko Žuvela Kosor i Zoran Mirošević Keke, sa svojom duhovitom izvedbom, a i mladi glumci amateri pod mentorstvom učiteljice Damire Padovan.
Bilo je tu i parodija, i duhovitih kritika i ocjena, a sve uz odlični voditeljski par Daria Surjana i Meline Marinović, koji su svojih duhovitim dosjetkama ponajprije izvođačima razbili tremu, i publiku dobro nasmijali. Izvođače je pratio bend u sastavu: Cvito Markov na klavijaturama, Milko Pranjić na solo gitari, Marko Tabain na bass gitari i Danko Tabain na bubnjevima.