Kontaktirajte nas

Kontakt
tel: 020/813-471

Marketing:
091/605-3980

e-mail: radio-m@du.t-com.hr

Fotografija Radio M - Vela Luka 90.1 MHz.

Današnji gost emisije Četvrtkom aktualno, ravnatelj Županijske lučke uprave Boris Žuvela, govorio je o posjeti Predsjednika Vlade RH Andreja Plenkovića, koji je sa suradnicima prošli tjedan posjetio Županijsku lučku upravu Vela Luka.
Razlog njihovog podjeta je svečano potpisivanje Ugovora za Projekt „Izgradnja pomorsko-putničkog terminala Vela Luka“ ukupne vrijednosti 111 milijuna kuna, od čega je 90 milijuna sufinancirano iz europskih fondova. U ime ŽLU Vela Luka ugovor je potpisao ravnatelj Boris Žuvela, u ime Ministartva mora prometa i infrastrukture ministar Oleg Butković a u ime SAFU-a ravnatelj Tomisla Petric.


U pratnji predsjednika Vlade bio je i ministar Marko Pavić, ministrica Nina Obuljen Koržinek, saborski zastupnik Branko Bačić, državni tajnici Josip Bilaver, Frano Matušić, Spomenka Đurić, predsjednik uprave Jadrolinije David Sopta i ravnateljica Agencije za obalni linijski pomorski promet Paula Vidović i brojni drugi uzvanici.
“Što se tiče ribarske luke, i tu je došlo do određenih pomaka na bolje, pa se nadamo da će i Vela Luka što prije dobiti kvalitetnu bazu za obavljanje ribarske djelatnosti”, napominje ravnatelj Županijske lučke uprave Boris Žuvela.