Kontaktirajte nas

Kontakt
tel: 020/813-471

Marketing:
091/605-3980

e-mail: radio.m.vela.luka@gmail.com

Fotografija Dvd Vela Luka.

U 11:00 sati ispred vatrogasnog doma Vela Luka od strane predstavnika tvrtke Flammifer iz Ozlja predani su ključevi nove vatrogasne autocisterne predsjedniku DVD-a uz nazočnost zapovjedništva i članova DVD-a Vela Luka kao i Načelnice Općine Vela Luka Katarine Bikić,zamjenika Dragiše Barčota te nekolicine službenika Općine Vela Luka.


Radi se o novom vozilu MAN-TGM 18-340 AC-10000,kapaciteta spremnika 10000 litara,opremljenom sa brončanom vatrogasnom pumpom 30/10,sa mogućnošću samousisa vode,brzonavalnim vitlom i krovnim monitorom protoka 1300 l/min.
Ukupna vrijednost isporučenog vozila je 1.200.000,00 kuna.
Moramo istaknuti da je 90% cijene vozila isfinancirano od strane DVD-a Vela Luka velikim odricanjima i štednjom u proteklih nekoliko godina a ostatak iz Vatrogasne zajednice Dubrovačko-neretvanske Županije.
Želimo se zahvaliti Darku Franulović i Slavici Petković, zaposlenicima Općine Vela Luka koji su uvelike pripomogli u realizaciji Javne nabave i računovodstvenih poslova.
Zahvaljujemo se svima koji su na bilo koji način bili uključeni i pripomogli u realizaciji ovog veoma vrijednog projekta kao i onima koji nisu u nadi da će sljedeći put potruditi i uključiti kako bi se ostvario novi zavidni cilj ovog DVD-a na korist svih Velolučana kao i svih kojima možemo priskočiti u pomoć kad im je potrebna.

Nabavkom novog vozila,DVD Vela Luka je počeo sa pomlađivanjem veoma starog i dotrajalog voznog parka koje bi trebalo nastaviti na dobrobit svih naših mještana i turista.

DVD VELA LUKA