Kontaktirajte nas

Kontakt
tel: 020/813-471

Marketing:
091/605-3980

e-mail: radio.m.vela.luka@gmail.com

Fotografija Radio M - Vela Luka 90.1 MHz.     Fotografija Radio M - Vela Luka 90.1 MHz.

Koncert klape „Contra“

Bogat program povodom proslave Dana Općine i blagdana Sv. Josipa nastavljen je u subotu 16. ožujka u Sportskoj dvorani na Močnom lazu u Veloj Luci gdje je održan koncert splitske klape „Contra“.

Koncert pred brojnom publikom različitih generacija otvoren je a capella izvedbom pjesme „Cesarica“ nakon koje su uslijedili brojni klapski hitovi poput „Lipoto moja“, „Kriva karta“, „Neprolazna“, „Oči boje lavande“ i mnogi drugi. Kroz ugodno klapsko druženje posjetitelje je vodila radijska voditeljica Edita Lučić Jelić. Okupljene je pozdravila načelnica Općine Vela Luka Katarina Gugić, koja se ujedno zahvalila izvođačima i organizatorima koncerta Općini Vela Luka i Centru za kulturu Vela Luka te svima ostalima koji su pomogli u realizaciji koncerta.

Iako je klapa „Contra“  relativno mlada po nastanku, sastavljena je od iskusnih klapskih pjevača koji su svojim vokalnim  izvedbama uz instrumentalnu pratnju oduševili okupljeno mnoštvo. Velolučani su ovim koncertom na najljepši način proslavili nadolazeći blagdan.

Fotografija Radio M - Vela Luka 90.1 MHz.