Kontaktirajte nas

Kontakt
tel: 020/813-471

Marketing:
091/605-3980

e-mail: radio-m@du.t-com.hr

Načelnice Katarina Gugić održaa sastanak slijedom ranijih inicijativa, a vezano za temu svečanosti zatvaranja Festivala viteških igara Korčula 2019 u Veloj Luci.
Sastanku su uz Nacelnicu nazočili umjetnički direktor festivala prof. Goran Oreb, član Stručnog povjerenstva Festivala viteških igara Korčula gđa. Elsie Dunin, direktori Turističke zajednice Grada Korčule, Hana Turudić i Vele Luke Dorjan Dragojević, kustosica gradskog muzeja u Korčuli Sani Sardelić te predsjednik FD Kumpanije Vela Luka Joze Burmas i voditelj kumpanijskog odjela Jadranko Oreb.
Na sastanku je postignuta suglasnost oko održavanja zatvaranja festivala viteških igara koji bi se po prvi put trebao održati u Veloj Luci početkom rujna. Osim završnog nastupa kumpanija sa otoka te Moreške u planu je i otvaranje izložbe vezane za FD Kumpanija Vela Luka. O navedenim planovima kao i o ostalim aktivnostima u pogledu Festivala viteških igara uskoro će biti upoznati svi koji u bilo kojem pogledu sudjeluju u njegovoj organizaciji kako bi se ovogodišnji program što prije definirao i kvalitetno promovirao.