Kontaktirajte nas

Kontakt
tel: 020/813-471

Marketing:
091/605-3980

e-mail: radio.m.vela.luka@gmail.com

Sve je krenulo, naravno, iz ljubavi prema hrani.
“Sve je krenulo iz ljubavi, a tako je i sada. Samo ljubav i gušt. Meni je to kuhanje baš strast i način za kreativno izražavanje. Nikada nisam volio čitati i pisati ili tako nešto, ali zato se volim kreativno izraziti kroz kuhanje i od nekoliko osnovnih namirnica stvoriti nešto za što će ljudi reći: ‘Wow, ovo želim jesti svaki dan’. Tako je krenulo s blogom”,

kaže naš današnji gost Vedran Bošković, koji će večeras biti 1 od četvorice članova žirija za izbor najbolje lumblije, čije je finale danas u hotelu Korkyiri.
“Prvo sam kuhao za sebe, ali i dalje najmanje volim sam za sebe kuhati. Sebi želim na brzinu ispeći jaja i malo slanine sa strane. Supruga me zapravo potaknula da se time počnem malo više baviti. Ja sam zapravo fotkao nešto malo mobitelom, ali te fotke su bile kao da su napravljene digitronom. No, u to vrijeme, prije 7-8 godina, nisam imao drugih mogućnosti”, kaže Vedran pa dodaje:
“Supruga me poticala, a ja bi, pa ne bi i na kraju sam tako nekako samo krenuo. Ubrzo sam vidio da ljude zanima što pišem. Uvijek sam volio malo drugačije namirnice, one koje nisu toliko možda bile popularne.” Ovoga puta na red je došla lumblija, pa se nadamo da će i o njoj “osvanuti” zanimljiva priča i video uradak na internetu.

Video: https://www.facebook.com/RadioM.90.1Mhz/videos/6790344357698219

Audio: https://www.mixcloud.com/radiomvl/gastro-bloger-vedran-bošković-gost-emisije-plodovi-naših-truda/