Kontaktirajte nas

Kontakt
tel: 020/813-471

Marketing:
091/605-3980

e-mail: radio.m.vela.luka@gmail.com

Veselo je bilo ovog vikenda u centru mjesta gdje se održao četvrti Adventski sajam na kojem su u organizaciji Turističke zajednice i Općine Vela Luka svoje rukotvorine, božićne ukrase i kolače prezentirali Liga protiv raka, NK Hajduk 1932 Vela Luka, Veloluške mažoretkinje i Dječji vrtić „Radost“.
Atmosfera je postala još i življa kada je sa saonicama i darovima ispred Osnovne škole u pratnji naših mažoretkinja stigao Djed Mraz. Uslijedio je zabavan program te red plesa i recitacija upućenih omiljenom Djedici koji je potom svih darovao prigodnim poklonima.*
Bila je to prilika mališanima da se nakratko druže i slikaju s omiljenim božićnim likom, pa prekrasnih osmijeha i radosti na dječjim licima nije nedostajalo.
Ovo je ujedno bio posljednji Adventski sajam organiziran u sklopu manifestacije „Advent u Veloj Luci 2022./2023.", te se organizatori zahvaljuju svim udrugama koji su sudjelovali na događaju, djelatnicima Komunalnih djelatnosti d.o.o na tehničkoj podršci, Zoranu Miroševiću Keketu, Jeleni Barčot, restoranu "La spiza" koji je i ove godine ustupio prostor za održavanje sajmova, te na kraju svim posjetiteljima koji su kupnjom proizvoda dali doprinos radu naših udruga.