Kontaktirajte nas

Kontakt
tel: 020/813-471

Marketing:
091/605-3980

e-mail: radio.m.vela.luka@gmail.com

Na Korčuli je svečano otvorena izložba "Sidrim te u srcu" fotografa te voditelja foto i video agencije Cropix Livija Andrijića

Na Korčuli je svečano otvorena izložba "Sidrim te u srcu" fotografa te voditelja foto i video agencije Cropix Livija Andrijića.

Posvećena je Oliveru Dragojeviću i dio je koncertne priče "Trag u beskraju" povodom treće godišnjice smrti splitskog glazbenika.

Otvorila ju je načelnica mjesta Katarina Gugić i autorica izlože Rada Dragojević Ćosović.

Izloženo je 35 fotografija koje prate Olivera u raznim životnim situacijama. Osjetio sam neku tugu jer znam da njega više nema, ali paralelno sam se prisjetio i lijepih trenutka koje sam proveo fotografirajući ga po Veloj Luci.

Osjećam da Vela Luka više nije ista otkako ga nema, ali sam sretan što mi je Vela Luka izložila radove u mjestu u koje je bježao kada je god to mogao. Oliverova supruga Vesna zaželjela je noseću fotografiju izložbe koju sam joj i darovao, rekao je Livio Andrijić za Jutarnji list.

Izvor: https://slobodnadalmacija.hr/mozaik/zivot/u-cast-oliveru-svecano-otvorena-izlozba-livija-andrijica-fotograf-nosecu-fotografiju-darovao-vesni-dragojevic-1115822?fbclid=IwAR0zU7FxXziOX-HjX99qY8Ik3t6ApQvIKZQjEJNLRi9v2vczOo-GbE0BJ5A