Kontaktirajte nas

Kontakt
tel: 020/813-471

Marketing:
091/605-3980

e-mail: radio-m@du.t-com.hr

 Današnje gošće emisije Sve je lako kad si mlad bile su naše proslavljene veslačice Ivana i Josipa Jurković, mlade i uspješne sportašice, koje se trenutno nalaze u svom domu u Veloj Luci, ali nastoje što više vremena provesti u Gradini. One su nas putem telefona podsjetile na svoje dosadašnje uspjehe, ali kako su sada trenutno mjere opreza na snazi, došle u rodnu Velu Luku, bez koje, kako kažu ne mogu.

Bez obzira na velike razlike u uvjetima treniranja od svog bivšeg veslačkog kluba „Ošjak“, i trenutnog kluba „Trešnjevka“, one ni ovdje nemaju previše slobodnog vremena. Redovito treniraju i vježbaju, te se pripremaju za OI igre u Tokyu, koje u na žalost odgođene za slijedeću godinu zbog pandemije korona virusa. Govorile su o svom životu u Zagrebu, kako su se snašle i u svakodnevnom životu i u treniranju i školovanju.

Od svog kluba su dobile veliku potporu, budući da im je klub ustupio na korištenje sprave za vježbanje. Jedva čekaju da se mogu ponovno družiti sa svojim prijateljima i iz Vele Luke i iz Zagreba, a do tada vrijedno treniraju i pripremaju se za OI.