Kontaktirajte nas

Kontakt
tel: 020/813-471

Marketing:
091/605-3980

e-mail: radio.m.vela.luka@gmail.com

Povodom Dana Općine Vela Luka i blagdana Svetog Josipa, danas je u jutarnjim satima u  Općinskoj vijećnici održan svečani prijem i dodjela priznanja najuspješnijim učenicima i njihovim mentorima. Priznanja su dobili najuspješniji učenici Osnovne škole Vela Luka, Osnovne glazbene škole Oliver Dragojević i Srednje škole Vela Luka za zapažene rezultate u učenju i radu tijekom protekle školske godine. 

Prisutnima se obratila Načelnica Općine Vela Luka Katarina Gugić koja je prigodnim govorom zahvalila i čestitala učenicima, mentorima, ravnateljicama i roditeljima na ostvarenim rezultatima, zaželila im puno uspjeha u daljnjem radu, te pritom učenicima uručila pohvalnice.

 

A nagrađeni učenici i njihovi mentori su:

Rino Marinović, Katarina Oreb, Katarina Žuvela i Ivana Mirošević koji su osvojili 3. mjesto na županijskoj razini Vjeronaučne olimpijade, mentor učenicima je Ante Novaković.

Nikola Tabain osvojio je drugu nagradu na Regionalnom natjecanju učenika i studenata glazbe i plesa za instrument klarinet, mentor učeniku je Gabrijel Tomić. Marin Oreb osvojio je drugu nagradu na Regionalnom natjecanju učenika i studenata glazbe i plesa za instrument saksofon, mentor učeniku je također Gabrijel Tomić.

 

Mira Surjan, osvojila je 1. mjesto na županijskom natjecanju iz engleskog jezika,  mentorica učenice je Silvija Pećanac Bačić.

Srednja škola Vela Luka prvi puta je sudjelovala na Virtualnom sajmu vježbeničkih tvrtki preko E-twinning platforme na državnom nivou. Vježbenička tvrtka Srednje škole osvojila je 2. mjesto između 90 vježbeničkih tvrtki RH. Učenice koje su sudjelovale na Virtualnom sajmu vježbeničkih tvrtki su Marija Žuvela, Lea Žanetić i Manuela Agović, Dorea Bosnić i   Gorana Cetinić, mentorica učenicama je Maja Tičinović Žuvela.

Na županijskom natjecanju u stolnom tenisu koje je održano u našoj sportskoj dvorani, djevojke Srednje škole Vela Luka osvojile su prvo mjesto, dok su mladići ostvarili 3 mjesto. 

Žensku ekipu činile su Anita Borovina Vranješ, Lucija Martić i Linda Žuvela.

Mušku ekipu činili su: Antonijo Prižmić, Ante Šeparović, Danijel Miletić, Petar Žuvela, mentorica učenicima je Sanda Tasovac.

 

Još jednom čestitke svima!