Kontaktirajte nas

Kontakt
tel: 020/813-471

Marketing:
091/605-3980

e-mail: radio.m.vela.luka@gmail.com

Prosinac je razdoblje kada se osvrćemo na proteklu godinu, kada promišljamo što smo postignuli, a istodobno kreiramo nove planove za budućnost, bili oni na našem osobnom ili poslovnom planu.Za mene godinu na izmaku obilježili su razni projekti, aktivnosti i lijepe manifestacije, mnogi izazovi koje smo se zajednički potrudili riješiti, a puno novih očekuje nas i u narednoj godini. Ništa od toga ne bi bilo moguće ostvariti bez zdravog dijaloga i kvalitetne suradnje između mene i mojih suradnika, na čemu im i ovom prilikom zahvaljujem, s nadom i željom da ćemo na isti način nastaviti i u budućnosti raditi, sa zajedničkim ciljem da nam svima bude što bolje, jer samo zajedništvom možemo graditi bolju i sigurniju budućnost.

Na kraju, želim zahvaliti svima vama na svakodnevnoj podršci koju mi pružate, na prijedlozima, ali i konstruktivnim kritikama. Nastaviti ćemo osluškivati vaše želje i napraviti sve potrebno kako bi se naša sredina i dalje razvijala u pravom smjeru.

Pred nama je nova godina i knjiga s “365 praznih stranica“, neka nam one budu popunjene sa zdravim i radosnim danima te ostvarenim željama.

Sretna vam Nova 2023. godina!