Kontaktirajte nas

Kontakt
tel: 020/813-471

Marketing:
091/605-3980

e-mail: radio-m@du.t-com.hr

Može biti slika sljedećeg: Jedna osoba, stajati, gitara i u zatvorenom
'Samo čovik', nova pjesma Borisa Rogoznice sa snažnom životnom porukom!
Boris Rogoznica, jedan je od onih glazbenika koji je svoj put gradio polako, ali sigurno i uspješno. Pri tome se nije bojao, pokazati svoje najiskrenije emocije u pjesmama, što je publika itekako prepoznala.
Vođen time, ovih dana predstavlja novu glazbenu priču 'Samo čovik' sa snažnom porukom. Na kraju svega, svi smo samo ljudi, sa svojim greškama, nekada bolji, a nekada lošiji.
Putujemo kroz svoje živote kao morem, uz bure, nevere i valove, a sve odluke koje donesemo kasnije nas čine samo boljim ljudima.
Da je ovo ujedno potvrda Borisove kvalitete, uvjeriti će te se već prvim slušanjem, ove po mnogima njegove najbolje skladbe.
' Velika mi je čast biti dio ove lijepe priče, u kojoj me kolegica Antonija Šola, vidjela kao glavnog junaka, naspram svih velikih imena s kojima je surađivala i za koje je pisala pjesme.
U nadi da će za nas glazbenike nadolazeća godina biti znatno bolja od prošle, nestrpljivo iščekujem, pjevati ovu pjesmu uživo za sve ljude dobre volje i pozitivnog duha, koji će se u njoj pronaći i prigrliti je kao "svoju". ', poručuje ovom prigodom Boris
'Samo čovik' njegova je prva 'ulaznica' za ovogodišnji Zagrebački festival, koji će se održati na proljeće.
Kako bi i ova priča bila kompletna i upečatljiva, pobrinula se cijela ekipa na čelu sa samim Borisom, pa je tako snimljen i video spot
Sve je snimano u Sukošanu, u režiji Gorana Raguža Goxa, a pogledati ga možete na YouTubeu -