Emisije

Svakog četvrtka s početkom u 11:05 sati emitiramo emisiju „Gost u studiju“.  Emisiju planiramo podijeliti u 2. dijela a između dijelova emisije planiramo emitirati vijesti u 12.00 sati. Emisija je  tematska te u skladu s temom pozivamo gosta ili goste u studio. U emisiji se bavimo aktualnim političkim, kulturnim i drugim društvenim problemima i zbivanjima koja su obilježila protekli tjedan u Veloj Luci ili su trenutno od većeg značaja.  Teme koje se najčešće obrađuju, ovisno o gostu u studiju su: lokalna vlast i njihovo djelovanje, komunalna pitanja, poljoprivreda, ribarstvo, turistička sezona, problemi među mladima, ekologija.Tijekom emisije slušatelji mogu  postavljati pitanja gostu u studiju putem telefona ili
e-pošte, a neka pitanja snimamo  i na terenu - unaprijed.
Ovisno o tematici emisije angažiramo  i vanjske suradnike u pripremi emisije, kako bi postavljena pitanja bila što kvalitetnija. 
Urednica ove emisije je Željana Petrić,  a tehnički realizator Luka Šeparović. U realizaciju ove emisija su uključeni i vanjski suradnici stručnjaci za  područje kojim se bavi emisija.